Nina Hillebrand

Nina Hillebrand

Olen Nina Hillebrand, 51-vuotias yrittäjä Kotkasta. Työni pyörii sosiaalialalla; johdan yritystä, joka tarjoaa ammatillisia perhekoteja, tuki- ja itsenäistymisasuntoja sekä tukihenkilöiden palveluita. Yrittäjyys on kulkenut suvussani isovanhempien ja heidän vanhempiensa perintönä.

Vapaa-ajallani intohimoni kohteisiin kuuluvat vanhat autot, erityisesti 40, 50 ja 60-luvun autot, sekä kaikkiin näihin liittyvä vintage-kulttuuri. Lisäksi kerään ja kunnostan vanhoja huonekaluja ja esineitä eri vuosikymmeniltä.

Elämästäni voi kertoa sen, että olen kierrellyt hieman maailmaa, mutta lopulta palannut takaisin kotikonnuille Kotkaan. Rakastan merta ja halusin lasteni kasvavan meren äärellä. Minulla on yhteensä viisi lasta, joista osa on jo muuttanut omilleen. Elämään kuuluu monia rooleja, kuten äitiys, tytär, vaimo ja uranainen. Kohtaan yhteiskunnan asettamia odotuksia naisille, erityisesti ulkonäköpaineita, mutta uskon jokaisen naisen olevan kaunis omalla uniikilla tavallaan.

Kuvauspäivä studiolla oli uusi ja jännittävä kokemus. Vaikka olin hieman vaivaantunut, päätin rohkeasti astua kameran eteen. Kuvat unelmamekoissa yllättivät positiivisesti, ja ne toivat esiin uusia näkökulmia itseeni.

Elämäni polku on sisältänyt monia merkittäviä hetkiä, kuten läheisten kuolemia, omien lasten syntymät ja viimeisin ero pitkäaikaisesta suhteesta. Nyt 50 vuoden täyttäminen merkitsee minulle armollisuutta ja oman rajallisuuden tunnistamista. Aika on muuttanut suhdettani itseeni, ulkonäkööni ja arvoihini.

Nykyhetkessä arvostan erityisesti taloudellista riippumattomuutta ja vapautta päättää omista asioistani. Haluan olla avuksi ja ratkaisujen tekijä, ja onnelliseksi minut tekevät läheiset ihmiset. Täydellinen päivä olisi omassa kodissa meren äärellä läheisten kanssa.

Tulevaisuudessa suunnittelen elämässäni muutosta, kun pitkäaikaiset sijoitetut asiakaslapset lähtevät maailmalle. Tavoitteeni ja unelmani ovat muuttuneet ajan myötä, ja tein päätöksen uudesta suunnasta tämän vuoden syksynä. Yli 40-vuotiaiden naisten parempi edustus mediassa ja yhteiskunnassa on huomattavasti parantunut.