Näin kuvaus kanssani etenee

Tehdään kuvauspäivästä unohtumaton elämys

Tule nähdyksi ja anna itsellesi lupa iloita kauneudestasi! Valokuvaus kanssani on enemmän kuin pelkkä muotokuvaus. Kuvaus on unohtumaton elämys ja kaunis hetki, jonka aikana ikuistan sinut parhaimmillasi silmieni ja linssini kautta.

Ajatus kameran edessä olemisesta voi tuntua epämukavalta, sillä emme välttämättä ole tottuneet olemaan huomion keskipisteessä. Mielessä voi velloa myös tunne omasta riittämättömyydestä, jota ruokkivat mainoksissa ja somessa vilisevät kuvat täydellisistä kasvoista ja vartaloista.

Lupaan, että kuvaus kanssani on helppo, välitön ja hauska kokemus, josta jää sinulle lämpimät muistot. Haluan, että tunnet olosi vapautuneeksi ja turvalliseksi kanssani.

Valokuvaus unohtumaton elämys
Nauti kuvauspäivästä valokuvaus Kirkkonummi

Voit keskittyä nauttimaan kuvauspäivästä

Autan sinua rentoutumaan ja tuntemaan olosi mukavaksi kamerani edessä. Teen kaikkeni, jotta voit heittäytyä hetkeen ja päästää todellisen minäsi valloilleen.

Kuvaukset sopivat kaiken ikäisille ja eri vartalotyypeille. Pystymme yhdessä luomaan kauniita ja yksilöllisiä valokuvia sinusta. Voit luottaa siihen, että saan sinut loistamaan kuvissa!

Näyttävät viimeistellyt kuvat

Editoin kaikki kuvasi huolella sekä suurella sydämellä ja maalauksellisella tyylillä. Tämän jälkeen kuvat tulostetaan ja viimeistellään tarkasti. Digikuvat katoavat ja unohtuvat helposti kovalevylle, mutta laadukkaat kuvataulut säilyvät.

Käyttämäni materiaalit ovat happovapaita ja arkisto- ja museokelpoisia, joten voit olla varma, että kuvasi säilyvät seuraaville sukupolville.

Näyttävät viimeistellyt kuvat
Seinätaulukuva

Miksi valita tulostetut kuvat?

Tulostetut kuvat erottuvat digiaikana edukseen jo yksin siitä syystä, että niitä voi ihailla ilman oheislaitteita. Ne ovat luonnollisuudessaan kuin tauluja, joista voi löytää uusia yksityiskohtia ja sävyjä kerta toisensa jälkeen. Tulostettuihin kuviin ikuistuu muisto sinusta nykyhetkessä. Ne kestävät aikaa ja ilahduttavat pitkään.

Kuvien lumo kestää vuodesta ja vuosikymmenestä toiseen. Voit ilahduttaa kuvilla itseäsi ja halutessasi lahjoittaa niitä myös tuleville sukupolville.

UNIIKKIA TAIDETTA SEINILLE

Upeista muotokuvistasi teetetyt taulut toimivat uniikkeina katseenvangitsijoina kotisi seinillä. Niissä loistat sinä! Yhteistuumin voimme suunnitella kuvaussession siten, että valmiit otokset kestävät aikaa ja sointuvat kotisi sisustukseen. Ripaus romantiikkaa, tujaus modernismia, hyppysellinen futurismia tai jotain aivan muuta – valinta on sinun.

Kuvausprosessi meikkaus

Kuvausprosessi vaihe vaiheelta

Näin kuvausprosessi etenee

Etkö ole vielä valmis varaamaan puhelua kanssamme?

Katso alta mitä asiakkaamme kertovat.