Lyhyesti minusta

Nimeni on Carolina. Olen valokuvaaja.

Tiedän, miltä kaunis näyttää. Osaan nähdä kauneutesi, tuoda esiin parhaat puolesi ja ikuistaa ne valokuviin. Tiedän myös, millaista on olla nainen, joka kamppailee ulkonäköpaineiden ja huonon itsetunnon kanssa.

Olen käynyt itse tuossa pimeässä paikassa, missä heikko itsetunto luo kipeää tyhjyyden tunnetta. Olennaista itsetunnossa on, että se on oman mielemme tuotos. Näin ollen itsetuntoa on mahdollista vahvistaa läpi elämän.

Onko sinua joskus rakastettu ja kannustettu? Puolison, ystävän, isoäidin tai jonkun muun toimesta? Kaikki muuttuu, jos tuntee toisen uskovan sinuun. Entä jos uskoisit itseesi samalla tavalla? Mitä tapahtuisi, jos itse uskoisit itseesi?

Tehtävänäni on saada sinusta täydellinen kuva! Työssäni minua inspiroi se, että saan sinut loistamaan ja myös tuntemaan olosi kauniiksi. Voit jättää huolekseni pienimmätkin yksityiskohdat! Huolehdin meikkauksesta, hiusten muotoilusta sekä asukokonaisuuksista ja annan sinulle ohjeet täydellisiä poseerauksia varten.

Haluan, että voit olla oma upea itsesi niin kameran edessä kuin myös kulisseissa! CarolinaFoto on täyden palvelun muotokuvausstudio.

Anna minun todistaa, miten hämmästyttävän kaunis olet! Pystyn luomaan sinusta ennennäkemättömän kauniit muotokuvat. Valokuvauskokemus kanssani vahvistaa itsetuntoasi ja saa sinut näkemään itsesi uusin silmin.

Nimeni on Carolina olen valokuvaaja
Carolina Gripenberg keskity nauttimaan kuvauspäivästä

Voit keskittyä nauttimaan kuvauspäivästä

Carolina Gripenberg-Elfström on potrettivalokuvaaja, jonka valokuvausstudio sijaitsee Kirkkonummella. Hän on neljän lapsen ja kahden kissan äiti, värianalyysi-intoilija sekä suklaataiteen ystävä.

Potrettikuvaaminen ja kuvien käsittely on hänelle suuri intohimo. Koulutukseltaan hän on kosmetologi ja sisustussuunnittelija. Koronan seurauksena hän jäi työttömäksi lentomännän ammatistaan. Tuolloin hänelle syntyi ajatus ja halu tuottaa valokuvaamisen kautta iloa kanssaihmisille ja vahvistaa heidän itsetuntoaan.

Vaikka hänen studionsa on ensisijaisesti tarkoitettu kaiken ikäisille ja kokoisille naisille, ovat myös lapset ja miehet tervetulleita.

Etkö ole vielä valmis varaamaan puhelua kanssamme?

Katso alta mitä asiakkaamme kertovat.