Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset Carolinafoto Kirkkonummi

Kaikki kuvaamani naiset ovat tavallisia naisia, aivan kuten sinä ja minä. En itse koe, että on olemassa “tavallisia naisia”. Olemme kaikki kohdanneet elämässämme raskaita aikoja.

Elämämme on tehty sitkeydestä, periksiantamattomuudesta, herkkyydestä, kyyneleistä ja haaveista. Jaksamme ponnistaa eteenpäin raskainakin aikoina. Kaikesta huolimatta pidämme huolta kaikista ja kaikesta.

Rakastamme, koska tahdomme. Eihän tällaisin ominaisuuksin varustettua naista voi kutsua tavalliseksi! Sinäkään et siis ole mikään tavallinen nainen. Näin ollen sinusta ottamani kuvat ovat kaukana tavallisista kuvista tavallisesta naisesta.

Olet kaunis sielu kauniissa kuoressa. Pysähdy ja anna itsellesi lupa iloita kauneudestasi. Kauneuden luominen on etuoikeus, joka saa meidät aistimaan elämää jokaisella solullamme.

Kun seuraavan kerran näet itsestäsi kauniita kuvia, pysähdy niiden äärelle, kiitä itseäsi ja anna elämän olla sinulle kaunis. Olet vahvempi kuin uskotkaan.

Moni nainen uskoo, ettei ole kuvauksellinen. Jotkut voivat myös uskoa, että pitää olla tietyn kokoinen tai näköinen. Näitä uskomuksia ei välttämättä edes itse tiedosta, koska ne ovat iskostuneet syvälle mieleen jo aikoja sitten.

Meillä kaikilla on epävarmuuksia, jotka liittyvät samoihin peruspelkoihin: Olenko riittävä? Olenko rakastettava?

Yleensä kuvauksen alkuvaiheessa kuvattavan voi olla vaikeaa rentoutua. Ohjeistan sinua poseerauksessa ja pyrin aina siihen, että kuvaaminen kanssani on helppoa ja rentoa, ja kuvaussessio jää mieleesi positiivisena kokemuksena.

On myös hyvä tietää, että kuvausstudioni on rohkaiseva ja salliva ympäristö. Olemme kannustamassa sinua sellaisena kuin olet ja teemme parhaamme tukeaksemme ja rohkaistaksemme sinua ja tekemään kuvauskokemuksestasi voimaannuttavan.

Kyllä.Ammattikampaaja- maskeeraajan palvelut sisältyvät valokuvausmaksuun. Saavuttua studiolle saat heti alkuun noin tunnin kestävän hemmottelun.

Kuvattavan ehdotukset ja toivottu tyyli huomioidaan aina. Riippuu paljon asiakkaasta, kuinka moneen tarkoitukseen hän haluaa kuvia ja kuinka monta eri tyyliä hän toivoo. Tarvittaessa voimme tehdä kuvauksia jopa 4–5 eri asussa/tyylissä.

Asiakkaat ovat monesti myös toivoneet esimerkiksi alkuun kuvausta lasten kanssa tai lasten omaa kuvausta ja sen jälkeen vielä omaa kuvasta.

Kuvaukseen kannattaa varata useampi tunti. Tämä kuulostaa ehkä pitkältä ajalta, mutta aika yleensä rientää, ja ennen kuin huomaatkaan, olemme jo valmiita. Lue lisää kuvauspäivästä täältä.

Suosittelen lämpimästi, että suunnittelet itsellesi jotain mukavaa tekemistä kuvauksen jälkeen. Esimerkiksi illallinen kumppanin kanssa, viinilasilliset ystävättärien seurassa tai ystävän tapaaminen kaupungilla kruunaa ikimuistoisen kuvauspäivän.

Minne ikinä kuvauksista suuntaatkin, voin vakuuttaa, että tunnet olosi vastustamattoman kauniiksi ja ihanan itsevarmaksi.

Ennen kuvausta keskustelemme ja suunnittelemme valokuvaustasi. Käymme tuolloin myös läpi, mitä asusteita kannattaa tuoda mukaan tai ostaa. Jos kuulut niihin naisiin, joilla “ei ole mitään päälle pantavaa”, voit aina tulla kuvaukseen ilman omia kuvausvaatteita ja lainata mekkoja studiomme valikoimasta.

Kyllä, kuvaan myös mielelläni lapsia ja perheitä. Lapset ovat ihania ja maailman parhaita seuraamaan poseerausohjeita. Usein kuvaan asiakkaani ensin omassa rauhassa ja vasta kuvauksen loppuvaiheessa muut perheenjäsenet pääsevät liittymään mukaan.

Tytöt voivat halutessaan saada kevyen meikin ja jotain kaunista, kuten esimerkiksi kiharoita, hiuksiinsa.

Meikki ja hiusten muotoilu kestävät reilun tunnin, joten valmistaudu ihanaan hemmotteluun heti päivän alkuun! Itse valokuvauksen kesto riippuu toteutettavaksi valitusta kuvauksesta.

Kuvauspäivän valmisteluun ja toteutukseen liittyy monia liikkuvia osia, joista huolehdimme yhdessä yhteistyökumppaneitten kanssa. Jos aikataulusi muuttuvat, on tärkeää, että peruutat sinulle varatun kuvausajan, jotta aika voidaan tarjota jollekin toiselle. Mikäli esteitä ilmenee, kuvausta siirretään ja kuvausajan siirtämisestä veloitetaan 100 euroa. Peruuttamattomasta kuvausajasta veloitamme 100 euron ”no show” -maksun.

Poikkeustilanteet käsitellään tapauskohtaisesti.

Kuvausten hinta alkaa 490 eurosta ja sisältää ammattimeikkaajan tekemän meikin ja kampauksen sekä upeita vaatteita studiovaatevalikoimasta.

Taidekuvien hinnat alkavat 250 eurosta. Nämä ovat seinälle ripustettavia kuvia. Lopulliset kuvat, jotka ostat, ovat täysin sinun valintasi. Ei ole mitään ostopaineita!

Tehtäväni on ikuistaa sinusta kuvia, joita tulet RAKASTAMAAN ja arvostamaan niin paljon, että haluat itsellesi kaikki! Kuvakokoelmiin sisältyvät sekä tulostetut kuvat että digitaaliset tiedostot. 

Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme osamaksumahdollisuuden tarpeen mukaan.

Usein kysytyt kysymykset kuvausprosessi