Minna Granroth

Minna Granroth

Olen Minna, ja kun täytin 50 vuotta, tunsin valtavaa onnea ja kiitollisuutta. Katsoessani taaksepäin elämääni olin ylpeä siitä, kuinka paljon olin jo saanut kokea. Hyvät ihmissuhteeni ja kolme ihanaa lastani tekivät elämästäni täydellisen. En tuntenut ikäkriisiä, vaan juhlistin uutta vuosikymmentä ajatuksella: ”Olen nyt 50-vuotias nainen!”

Aika on kulunut elämässäni yllättävän nopeasti. Joka päivä tuntuu kuin joulu tai juhannus, ja vaikka vauhti on kiihtynyt, se ei ole taakka vaan antaa elämälle jännittävää säpinää.

Suhde ulkonäkööni on muuttunut vuosien varrella. Itsetuntoni on vahvistunut, ja olen oppinut rakastamaan itseäni juuri sellaisena kuin olen. Tunnen olevani kaunis.

Jos voisin antaa neuvon 20-vuotiaalle itselleni, sanoisin: ”Olet ihana juuri tuollaisena kuin olet. Älä ole liian kiltti, sinusta pidetään kyllä.”

Toivon, että ihmiset näkisivät minut tavallisena, järkevänä ja ystävällisenä ihmisenä.

Pienet asiat tekevät minut onnelliseksi – hymyilyt ja pienet kohteliaisuudet ovat suuria ilonaiheita elämässäni. Olen oppinut arvostamaan elämän pieniä hetkiä ja olen kiitollinen jokaisesta hymystä ja ystävällisestä teosta.